Gyógytornászom vélemények

A Gyógytornászom nevű gyógytorna rendelő már a 3. rendelőjét nyitotta meg Budapesten a közelmúltban. Mitől lett ilyen népszerű, hogy már ilyen sok helyen várják a gyógyulni vágyókat? Íme, a titok!

A gyógytorna

A titok pedig nem más, mint a kiváló szakemberek által nyújtott, személyre szabott gyógyítás. A gyógytorna összefoglalóan a mozgásszervi problémák hatékony, hagyományos kezelése, amely a mozgás által keletkezett fizikai energiákat hasznosítja. A személyre szabott kezelés során a gyógyulás már a rendelőben elkezdődik, de a szakemberek segítségével olyan mozdulatokat sajátíthatsz el, amivel otthon is elősegíted a regenerálódásodat és a teljes gyógyulás érdekében elengedhetetlen.

A gyógyulni vágyók

A Gyógytornászom rendelő több olyan speciális szolgáltatást is nyújt, amelyek miatt méltán lehet az egyik legnépszerűbb rendelő a gyógyulni vágyók körében Budapesten. Azon kívül, hogy 40.000 kezelést tudnak nyújtani, és a gyógytorna pozitív hatását több kiegészítő kezeléssel, manuálterápiával, gyógymasszázzsal tudják kiegészíteni, ortopéd szakorvos is a páciensek gyógyulását segíti. Ez is hozzájárult a Gyógytornászom gyógytorna rendelő népszerűségéhez.

Ahogy egy szakorvosi rendelőben is szokás, a páciens megérkezése után a szakemberek állapotmérést végeznek annak érdekében, hogy a mozgásszervi problémát a leghatékonyabban tudják majd kezelni. Viszont, amíg egy ilyen alkalom az orvosi ellátásban átlagosan 9 perc, addig itt 1 órát vesz igénybe. Az első alkalommal a vizsgálat során részletesen kikérdezik a pácienst a panaszáról, az anamnézist követően pedig fizikális vizsgálattal mérik fel a kezelendő testrész állapotát. Az eredmények alapján készíti el az adott területhez legjobban értő gyógytornász a személyre szabott terápiás tervet, így a páciens elindulhat a gyógyulás útján.

Vélemények

A rendelő a honlapon közzétette a páciensek valós élményét és véleményét az itt kapott kezelésekről. Károly, aki külső bokaficam miatt látogatott el a rendelőbe, a szakértő kezekben hamar gyógyulni kezdett, ezért a honlapra látogatóknak bátran ajánlotta azt a gyógytornászt, aki őt kezelte. Ágnes gerincműtét utáni rehabilitációs gyógytornára járt a rendelőbe. Gyógyulásáról a következőket írja: „10 alkalom után a tüneteim teljesen elmúltak, és azóta vissza sem tértek.” A profi szakembergárda Évit is meggyőzte, aki gyógymasszázsra érkezett: „a masszázs már az első alkalommal nagyon meggyőző volt. A masszőr figyelembe vette a kéréseimet, egyszer sem kellett szólnom, hogy túl erős a fogás, amit alkalmaz. Felfrissülve és kisimulva távoztam a kezelés után. Vissza fogok térni.”

Pénzvisszafizetési garancia

A rendelő egyedülálló abban is, hogy két esetben is pénzvisszafizetési garanciát vállal. Amennyiben a páciens az állapotfelméréssel nem elégedett, nem azt kapta, amire számított az 1 órát felölelő állapotfelmérés során, akkor nem kell kifizetni a szolgáltatás árát. Továbbá, amennyiben az állapotfelmérés során kiderül, hogy a panasz nem olyan jellegű, amelyen a gyógytorna segíteni tudna, abban az esetben sem kerül kiszámlázásra a vizsgálat.

Ilyen feltételek mellett mindenkinek megéri a mozgásszervi problémáival ehhez a rendelőhöz fordulnia.

Kép forrása:  pexels

By admin