Hamarosan esküvőd lesz? Kezdd el már most formába hozni magad fitness programunkkal!

Egy esküvő sok előkészületet kíván, minimum egy évvel a nagy nap előtt érdemes elkezdeni a szervezést, hogy minden tökéletesen készen állhasson az igen kimondására. Nemcsak a menü vagy a fogadás helyszíne igényel odafigyelést ahhoz, hogy a kívánt formában mutasson, de a jegyespárnak is szüksége van egy kis segítségre.

Szeretnéd, ha nemcsak a kedvesed lenne büszke rád, de a násznép előtt is ragyoghatnál és önbizalmad is nagyobb lenne? Ez is megvalósítható, csak annyi kell hozzá, hogy kitartó légy és kérj egy kis segítséget profiktól! Fordulj szalonunkhoz, ahol a fitness legmodernebb formáival ismerkedhetsz meg, ki is próbálhatod őket. Kifejezetten menyasszonyok számára álítottunk össze egy fitness programot, aminek az a célja, hogy csinosabb, vékonyabb, önmagával elégedett menyasszony lépjen élete egyik nagy napján az oltár elé, szerelme oldalán.

A menyasszonyoknak készült fitness csomagunk tartalmaz 12+12 Hypoxi kombinált bérletet, ezen kívül pedig 6 alkalomra szóló kavitációs zsírbontást, valamint 6 alkalmas személyi edzést is. Megéri befektetni ezt az időt néhány hónapra ahhoz, hogy a csomag idejének lejárta után ragyogó szemmel nézhess tükörbe és megállapíthatsd, kihoztad magadból a maximumot.

A menyasszonyi fitness csomagot úgy terveztük meg, hogy helyet kapjon benne a hagyományos edzésforma és a modern testkezelés is. Ez verhetetlen kombináció, ami eredményesen veszi fel a harcot a makacs zsírpárnákkal, feszesebb bőrt, formásabb idomokat ad és nem utolsó sorban a közérzetet is javítja. Egészségesebb, fittebb, csinosabb menyasszony fog kilépni a szalonunk ajtaján, ha végigcsinálod a fitness csomag kezeléseit és az edzéseit. Az esküvőn készült fotókra pedig méltán lehetsz büszke, hiszen tettél és megdolgoztál azért, hogy ezt elérd.

Keress fel minket bizalommal a weblapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és vásárold meg fitness csomagunk menyasszonyoknak szóló változatát! Kezdd meg minél előbb a kezeléseket és edzéseket!

Egészséges táplálkozás – fél egészség!

Egészséges táplálkozás - fél egészség!
Egészséges táplálkozás – fél egészség!

Nehéz megvalósítani az egészséges étkezést napjainkban, hiszen a munka miatt folyamatosan rohanunk, és néha csak egy szendvicset van időnk útközben bekapni. Az egészséges étrend elengedhetetlen, hiszen szervezetünk csak a megfelelő ételekből képes elegendő tápanyaghoz jutni, e nélkül pedig nem lesz elég energiánk a mindennapokhoz. Ha nem tudjuk, hogyan kezdjünk hozzá, segítségünkre lehet az életmód –és táplálkozási tanácsadás!

Ha komolyan gondoljuk az egészséges életet, egész életmódunkat meg kell változtatnunk. Oda kell figyelnünk, hiszen minden szervezet más: más a bélflóránk, az enzim háztartásunk, a kalória szükségletünk, az alapanyagcserénk, a testünk toxikussága, a folyadékbevitelünk és még sorolhatnánk.

Ha hozzá szeretnénk látni egy új étrend megtervezéséhez, ezeket mind át kell gondolnunk, ehhez pedig nagyszerű segítség lehet számunkra az életmód tanácsadás.

Edzésprogram? Életmód tanácsadás? Táplálkozási tanácsadás? Mi mindenben tudunk Önnek segíteni! Forduljon hozzánk bizalommal!

Egy jó masszázs csodát tehet!

Egy jó masszázs csodát tehet!

A masszázs remekül kiegészíti a hagyományos orvostudományt és a gyógyászati módszereket, hiszen segíti az izmok ellazulását, bizonyos esetekben pedig a gyulladást is csökkenti. Nézzük meg még pár előnyét:

  • A masszázs legfőbb célja a szervezet felfrissítése, és a betegségek megelőzése. Bőrünk teljes felülete 1,6 négyzetméter, és testünk mechanikai védelmében van a legfontosabb szerepe, valamint a kiválasztásban, a hőszabályozásban és az immuntevékenységben.
  • Egy masszázs nemcsak a test, de a lélek számára is gyógyír lehet. Szabaddá teszi légzésünket, oldja feszültségeinket, nyugtatja idegeinket, valamint hozzásegít ahhoz, hogy elengedjük magunkat.
  • A masszázs által növekszik a testszövetek vérellátása. Ez a növekedés javítja a sejtek oxigén és tápanyag ellátását, az élénkebb vérkeringés pedig serkenti a nyirokrendszer működését.
  • A masszázsnak nyugtató hatása van az idegrendszerre, a kéz melege, és az általa kifejtett nyomás, érintési inger miatt.

Masszázs, életmód tanácsadás, táplálkozási tanácsadás esetén forduljon hozzánk bizalommal!

 

Személyi edzés – Ha igazán hatásos módszer kell

Személyi edzés – Ha igazán hatásos módszer kell

Unja már, hogy megpróbálják a helyzetét sablonosítani a mozgásfajták terén, és bár hatnak a módszerek, mégsem tökéletes az eredmény? Jó lenne, ha valaki végighallgatná, hogy milyen elképzelései vannak, mit szeretne elérni, és egyedi lehetőségeket találna az Ön számára? Akkor látogasson el hozzánk és válassza a személyi edzést!

A személyi edzés alapja, hogy egyénileg történik a módszerek és rutin kialakítása, így mindenki olyan mozgást végezhet, ami valóban az ő adottságaihoz és céljaihoz passzol. Szakembereink komoly tudással és gyakorlattal rendelkeznek a témában, így széleskörű megoldások közül válogathatnak, hogy Ön valóban elérhesse azt az alakot és erőnlétet, amire vágyik! Nálunk Ön nem csak egy a sok vendég közül, hanem valóban számít nekünk a személyes elégedettsége és haladása!

Keressen minket bizalommal Ön is a személyi edzés kapcsán, hogy erőssé és fitté válhasson! Kérdések és jelentkezés kapcsán is bátran hívhatja kollégáinkat, már várjuk jelentkezését!

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük